Az ötlettől a megvalósításig segíti az építkezőket, a lakásfelújítókat és a mestereket a II. Bau Budapest Expo.

 

Több mint 3000 négyzetméteren, közel 300 termékkörben, több mint 30 kiállító bemutatkozásával nyílik meg 2023. szeptember 15-én az ősz egyik legjobban várt eseménye, a II. Bau Budapest Expo építési és lakásfelújítási szakvásár a Vasúttörténeti Parkban. A három napon át tartó kiállítás és vásár a legszélesebb spektrumon mutatja be az építőipar trendjeit, innovatív és minőségi megoldásait. Legyen szó építkezésről, lakásfelújításról, házbővítésről vagy korszerűsítésről, a segédanyagoktól a szerszámokon át a dizájn elemekig inspiráció, innováció és szakmai segítség várja a látogatókat a Magyar Vasúttörténeti Park Orient csarnokában.

 

 

Az energiaárak, a munka- és anyagköltségek növekedése, valamint a gazdaságban jelenlévő bizonytalanság erős kihívás elé állítják azokat, akik otthonuk felépítését, bővítését, szépítését vagy modernizálását határozták el. A nehezített körülmények nemcsak a laikusokra, de az építőipar mestereire is érvényesek, akik számára létfontosságú a megújulás, a legmodernebb technológiák és alapanyagok, sőt szerszámok ismerete. A II. Bau Budapest Expo nem kevesebbre vállalkozik, minthogy fontos találkozási pont legyen az építőipari szakma kínálata és a téma iránt érdeklődő magánemberek, valamint építőipari mesterek között. A személyes szaktanácsadás mellett bőséges kínálatra és exkluzív kedvezményekre, valamint értékes nyereményekre és szóróajándékokra is számíthat a látogató.

A Mesterek Napja szeptember 15-én, pénteken a Bau Budapest Expo kiemelt kísérő rendezvénye, amelyen a nagy gyártó cégek – többek között a Mapei, Saint Gobain, Soudal, Dinocoop, Bau Dekor, Mester, Trilak) külön bemutatókkal, gyakorlati tanácsokkal és előadásokkal várják a mestereket, kivitelezőket, szakembereket, és természetesen a téma iránt érdeklődő magánembereket is.

A II. Bau Budapest kiállítói közel 300 termékkört visznek közel az érdeklődőkhöz. A főbb termékcsoportok között olyan termék csoportokat találunk, mint a hőszivattyúk, szauna, jakuzzi, fürdőszoba, szaniter, csaptelep, csempe, laminált, dekoratív és innovatív burkolatok, hangelnyelő dekoratív burkolatok, festőszerszámok, építőipari szerszámok, festékszórás, felületkezelés, glettelés, gipszkarton szerelési és burkoló szerszámok, passzív házak konyhai légtechnikája, racionális házak, készházak – konténerházak, napelemek, napelem rendszerek, elektromos fűtés, klíma, festékek minden felületre, dekoratív burkolatok, nyílászárók, festékszórás, felületkezelés, garázskapuk, ajtók, hőszigetelés, ásványgyapot, üveggyapot szigetelés, létrák, ragasztók, fugázók, szigetelések, segédanyagok, tömítők, hangszigetelés, generál kivitelezés, kémény, szellőző rendszer, központi porszívó, lámpa, kapcsoló.

A kiállításon lehetőség nyílik személyesen találkozni a különböző építőanyagok, berendezések, szerszámok és egyéb lakásfelújítással kapcsolatos termékek képviselőivel. Ez lehetőséget ad arra, hogy közvetlenül információkat szerezzünk a különböző lehetőségekről és megtudjuk, milyen újdonságok érhetők el a piacon. A szakértők segíthetnek megválaszolni a felmerülő kérdéseket, vagy tanácsokat adhatnak az építkezéssel és lakásfelújítással kapcsolatban. Ez értékes lehet, különösen akkor, ha valaki még csak most ismerkedik az építési, felújítási folyamatokkal. Sok kiállító lehetőséget nyújt a termékek és eszközök kipróbálására is, hogy jobban megértsük, melyek felelnek meg leginkább az igényeinknek és elvárásainknak. A szakvásáron szerzett új kapcsolatok hosszú távú hasznot hozhatnak, ha később szakértők segítségét keresnénk egy-egy projekthez.

Nyitvatartás és jegyinformációk

A II. Bau Budapest Expo 2023. szeptember 15-16-17-én, három teljes napon át várja a látogatókat a Magyar Vasúttörténeti Park Orient csarnokában, pénteken 9:00-18:00 óra között, szombaton 10:00-18:00 óráig, vasárnap 10:00-17:00 óra között. A szakvásár helyszíne zárt, fedett csarnok, az időjárási körülmények nem zavarják a kiállítás látogatását. Díjmentes parkolás a Vasúttörténeti Park hatalmas parkolóiban lehetséges. A családok részére hétvégén családi programokat szerveznek. A megvásárolt Bau Budapest Expo belépőjeggyel a Vasúttörténeti Park is látogatható, szórakoztató attrakciói közül működik a kerti vasút, a hajtány, a fordítókorong, de megtekinthetők a mozdonyok is.

Jegyinformációk, online jegyvásárlás:

  • Online belépőjegy a gyors döntéshozóknak szeptember 3-ig: 2000,- Ft/nap
  • Online belépőjegy: 2500,- Ft/nap
  • Belépőjegy a helyszínen: 3500,- Ft/nap
  • Családi jegy online: 6500,- Ft/nap (két felnőtt és max. három 6-18 év közötti gyermek)
  • Családi jegy a helyszínen: 8000,- Ft/nap (két felnőtt és max. három 6-18 év közötti gyermek)
  • Diák és nyugdíjas jegy: 2000,- Ft/nap (diákigazolvány, nyugdíjasoknak személyigazolvány bemutatás szükséges)

A II. Bau Budapest Expo építési és lakásfelújítási vásárral kapcsolatos minden információ elérhető a szakvásár weboldalán, illetve Facebook oldalán.

 

(hirado.hu)

hirdetés

Kormányablak hírek

A hírcsatorna nem található.

A Budapest rovat további hírei

Magyarország konzervatív sziget az európai progresszív liberális óceánban – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a CPAC Hungary konferencián csütörtökön Budapesten.
A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 15. és 21. között 9200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel – közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti...
Átadták a megújult Sió-zsilipet kedden, az újjáépített Sió-zsilip közösségi térré alakított, parkosított egykori üzemi területe szerdától nyitva áll a közönség előtt.
A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni – mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)...
Az Észak-Pest és Dél-Buda közötti átszállásmentes villamoskapcsolatról indít kérdőíves társadalmi egyeztetést a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
Sokkal több van ebben a városban! címmel mutatta be 101 pontból álló programját Vitézy Dávid, az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület által támogatott főpolgármester-jelölt pénteken...
A közbeszerzési eljárások szigorú szabályokhoz igazodnak, nincs ez másképp a földgáz vagy a villamosenergia beszerzésénél sem. Cikkünkben Miski György, a Greenergy Market Kft. szakértője gyűjtötte...
Megkezdődött kedden a központi szúnyoggyérítés, túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik tavasszal – tájékoztatta a program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi...
Magyarországon minden évben április 16-án tartják a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját, arra emlékezve, hogy 1944-ben ezen a napon kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása.
Hétfőtől lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra. A program az Európai szociális alap plusz társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében...

A címlapról

Magyarország konzervatív sziget az európai progresszív liberális...
A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április...
Átadták a megújult Sió-zsilipet kedden, az újjáépített Sió-zsilip...
A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint...
Az Észak-Pest és Dél-Buda közötti átszállásmentes...
Sokkal több van ebben a városban! címmel mutatta be 101 pontból álló...

Könyvajánló

Dr. Szántó Szilvia, a Budapesti Gazdasági Egyetem mentálhigiénés tanácsadója egy háromrészes regény után (Nárcisz-trilógia), idén elkészült a történethez tartozó terápiás könyvvel is, ami segít azoknak, akik a regény főszereplőjéhez hasonlóan átéltek érzelmi vagy más típusú bántalmazást.
„Az elmúlt 500 évben azok a nemzetek emelkedtek fel, amelyek a pénzt tőkévé alakították, feltaláltak és bevezettek új technológiákat, a társadalom széles rétegeinek adtak tudást, és teret adtak a tehetségek érvényesülésének” – többek között erre hívja fel a figyelmet legújabb kötetében Matolcsy György, majd hangsúlyozza: „A múlt sikerei azonban nem adnak pontos iránytűt, mert a történelem, benne a gazdaság törvényei döntő pontokon megváltoztak. Azokat érdemes követni, akik már a jövőből hozzák előre a működésüket, és már korunk gondolati forradalmára, ezen belül a fenntartható közgazdaság törvényeire építik működésüket.”
Megjelent a Pallas Athéné Könyvkiadó legújabb kiadványa.
A legnagyobb és legkomplexebb iparág az emberiség történetében.

Blogok, vélemények, olvasók írásai

A gyorsabb áthaladás ILLÚZIÓJÁNAK érdekében, kérjük fáradjanak az önkiszolgáló kasszákhoz!
Csütörtök este 6 óra, munka utáni bevásárlás, hatalmas sorok a kőbányai Sibrik Lidlben.
Átfógó, a teljes lakosságot célzó pénztárosképzést indítottak a kiskereskedelmi láncok Magyarországon.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

Úgy érzed, hogy sok probléma nyomja a vállad? Olyan nehézségekkel küzdesz, amit senki nem ért meg? Úgy gondolod, hogy egyedül vagy ezekkel a gondokkal?
Több mint 7 évtizeden át volt Kispest lakosa a jeles tanárember, Pataki Gyula.
A Milestone Intézet idén is tanulmányi ösztöndíjat hirdet különösen rászoruló és/vagy roma tehetségek számára.


A hajhullás a 30-50 közötti férfiak 30%-át érinti, efelett az arány 50%-ra nő. Nem lehet csupán néhány kenc segítségével háborút viselni. Legyőzéséhez bizony műtétre van szükség, már amennyiben nem tudunk beletörődni a hajhullásba. Nézzük, mi történik a műtét során. (x)

A magyar szív örökre befogadta és intézményesítette a vajazó kést, mint univerzális eszközt, azonban a ház körüli teendőkre azért vannak ma már jobb, használhatóbb alternatívák.