Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon. Powered By GSpeech

Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

Ságodi Hajni és nővére, Horváth Ria egyedülálló könyvekkel jelentek meg a piacon.

A kamaszoknak szóló kiadványok önismereti és személyiségfejlesztő témáit a coaching módszereivel és az agykutatás legújabb felfedezéseit felhasználva írták meg két korosztálynak: az Első ÉN térKÉPem kötetet 10 éves kortól ajánlják, Az ÉN térKÉPem pedig 16 éven felülieknek szól.

Hajni Hollandiában él nemzetközileg elismert, diplomás coach és szervezetfejlesztő, Ria évtizedek óta tanít és tréningeket, workshopokat, táborokat tart kamaszoknak, fiataloknak. Ketten együtt a Covid miatti lezárások időszakában ültek össze megírni egy olyan könyvet, amihez hasonló magyarul nem létezik, de még a nemzetközi piacon sem elérhető. Az ötletet Ria tapasztalatai adták, aki testközelből ismeri a kamaszok problémáit, kérdéseit, és azt tapasztalta, hogy a módszerei beválnak: a rossz jegyek javulnak, a családi kapcsolatok rendeződnek. Két éve már írt egy könyvet 5öst érő tanulási 5letek címmel a tanulási módszerekről, most viszont abban segíti a fiatalokat, hogy saját életüket, személyiségüket fejlesszék: megismerjék, megszeressék magukat, több önbizalmuk és motivációjuk legyen. 

Forrás: divany.hu

 

A címlapról

Egy lakásvásárlással, felújítással kapcsolatos döntésnek fontos...
A nagy sikerre való tekintettel egy héttel meghosszabbította a...
Átfogó szemléletformáló kampányt indít 2022-ben a Budapesti...
A kerület több pontján is adventi és hanukai gyertyákat gyújtottak...
A mai fiatalok derűlátóbbak a szüleiknél, ugyanakkor hatékonyabb...
Gulyás Gergely azzal kezdte a csütörtöki Kormányinfót, hogy a...

Könyvajánló

Megkönnyíti az együttműködést, ha ismerjük egymás viselkedési stílusát.
A változások a feje tetejére állíthatják az életünket, boldogulásunk ilyenkor azon múlik, mennyire vagyunk képesek a helyzetet elfogadni, és új tervet kidolgozni.
Miként tette naggyá az értelem és az erkölcsi szándék a Nyugatot?
Tánc-szín-játék címmel jelent meg Zs. Vincze Zsuzsa koreográfus, dramaturg, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes szakmai vezetőjének könyve, több évtizedes alkotói munkájának lenyomata.

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Pénteki munkanap, 11:45, az Erste számlák nem elérhetőek Dzsordzsal.
Ha miattuk újabb lezárásokra kényszerül az ország, lesz irgum-burgum!
A külföldi tulajdonú élelmiszerláncok magyar vásárló retteghetnek mit hoz a nagy reform.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

Idén is megszervezte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a „TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akciót, ami hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.
A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége 2021-ben is meghirdeti az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, ráadásul két kategóriában.
Az idén épp negyven éve átadott, a Mátyás-templommal szemben lévő egykori diplomataházat a nemzeti bankhoz kötődő alapítvány építi át.

hirdetés


A hajhullás a 30-50 közötti férfiak 30%-át érinti, efelett az arány 50%-ra nő. Nem lehet csupán néhány kenc segítségével háborút viselni. Legyőzéséhez bizony műtétre van szükség, már amennyiben nem tudunk beletörődni a hajhullásba. Nézzük, mi történik a műtét során. (x)

A magyar szív örökre befogadta és intézményesítette a vajazó kést, mint univerzális eszközt, azonban a ház körüli teendőkre azért vannak ma már jobb, használhatóbb alternatívák.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech